Image4u

Belettering & Bestickering

Zorg voor een eerste indruk die blijft hangen

Belettering & bestickering

Belettering en bestickering zijn de manier om op te vallen. Als bedrijf of organisatie wil je op een positieve manier de aandacht trekken, want hoe meer mensen jouw bedrijf kennen, hoe groter het aantal potentiële klanten wordt. Of je het nu liever subtiel speelt of graag visueel knalt, wij helpen je met het creatieve ontwerp tot het plakken van de stickers.

Een tof project in gedachten? Contacteer ons.

Waarvoor kan je bij ons terecht?

  1. Ontwerp en plaatsing van belettering en bestickering
  2. Raamstickers en -belettering van je zaak
  3. Belettering van voertuigen
  4. Reclameborden en -panelen
  5. Snijletters en buiten stickers

Ontwerp en plaatsing van belettering en bestickering

Heb je zelf een wijs idee? Dan helpen we jou graag dat te realiseren. Heb je zelf nog geen idee? Ook goed. Ons ontwerpteam heeft bakken ervaring en weet perfect hoe je een merk visueel vormgeeft. Dat ze ook op de hoogte zijn van de voor- en nadelen van de verschillende soorten stickerfolie is mooi meegenomen.

Ze houden trouwens van een uitdaging, dus voor een nieuw logo of pakkende typografie draaien ze hun hand ook niet om. Van ontwerp, tot printing en plaatsing van alle soorten bestickering en belettering, Image4u geeft je bedrijf een smoel om trots op te zijn.

Bestickering Design
Belettering kantoren

Raamstickers en -belettering van je zaak

Raamstickers zijn een effectieve manier om je merk in de kijker te zetten. Stel je voor: een koffiebar met een uitnodigende raamsticker die hun (tijdelijk) aanbod mooi promoot. Zo krijgen voorbijgangers zin in koffie en stappen ze binnen. Of een advocatenkantoor dat kiest voor stijlvolle, discrete folie, die mooi het professionalisme van de advocaat onderstreept en voor de nodige privacy zorgt. Met de juiste bestickering zorg je dat je ramen en/of etalage helemaal aansluit bij de rest van je licht- en gevelreclame.

Raamstickers, of je nu kiest voor tijdelijke promoties of permanente logo’s, zijn eenvoudig te plaatsen en te verwijderen, waardoor ze heel geschikt zijn om visueel mee te communiceren. Met Image4u transformeer je elk raam in een boeiend, visueel verhaal dat aansluit bij jouw merk en boodschap.

Belettering van voertuigen: jouw merk op de baan

Met autobelettering of car wrapping steek je je auto, bestelwagen of camion in een opvallend jasje. Zo maak je reclame voor je bedrijf terwijl je op de baan bent, of wanneer je in de file staat.

Met autobelettering kan je kiezen tussen een subtiele knipoog of een complete carwrap, waardoor je jouw voertuig omtovert tot een onderdeel van je bedrijfsidentiteit. Stel je vraag en wij zorgen voor een passend ontwerp waar zowel je naam, je contactgegevens en je aanbod mooi naar voren komen.

Ontdek alles over de bestickering van je auto, of contacteer ons gewoon.

Reclamebord

Val op met reclameborden- en panelen

Bij het plaatsen van een reclamebord of -paneel draait alles om opvallen. Samen kiezen we een ontwerp en materialen die jouw boodschap, van heldere kleuren tot pakkende slogans, perfect tot hun recht laten komen. Onze bestickeringsopties variëren van kleine tot grote prints, waardoor een uniforme en professionele uitstraling van je signalisatie gegarandeerd is.

Ons breed scala aan bedrukbare materialen, zoals Forex, kanaalplaten, plexiglas en meer, biedt jou eindeloze mogelijkheden. Ook voor duurzame en weersbestendige prints kan je bij ons terecht.

Maatwerk, snijletters en buiten stickers

Subtiel of opvallend, snijletters (of plakletters) zijn een goede manier om belangrijke informatie over te brengen. Van bedrijfsnamen, openingstijden tot contactgegevens, nauwkeurig gesneden letters zorgen voor duidelijke en leesbare boodschappen, zowel binnen als buiten.

Heb je moeilijke oppervlaktes die je graag bestickert, denk aan vloeren of parkeerplaatsen voor richtingaanwijzingen, veiligheidsinstructies, of promotionele boodschappen, bieden onze buiten stickers op maat de oplossing. We zorgen voor een ontwerp dat blijft plakken en bestand is tegen weersinvloeden en intensief gebruik.

Raambelettering snijletters

Inspirerende beelden

onze klanten