Image4u

Licht- & gevelreclame

Freesletters, lichtreclame Gent
Even opvallend, maar iets subtieler dan schijnwerpers op je zaak

Professionele licht- en gevelreclame

Als je opties zoekt om de zichtbaarheid van je zaak te verbeteren, zijn lichtreclame en gevelreclame de perfecte oplossingen voor jou. Ze trekken niet alleen de aandacht, maar verhogen de herkenbaarheid van je bedrijf, dag en nacht. Bij Image4U begrijpen we dat de eerste indruk allesbepalend is. Of het nu gaat om een opvallende lichtbak of een stijlvolle gevelreclame, deze vormen van visuele communicatie zijn onmisbaar voor ondernemers zoals jij die graag willen opvallen.

Op het gebied van licht- en gevelreclame combineren we kwaliteit & creativiteit om je zaak en merk op de juiste manier te presenteren. Meer uitleg vind je hieronder:

  1. Kies voor lichtreclame en/of voor een lichtbak
  2. Soorten gevelreclame

Lichtreclame: laat je zaak stralen

Lichtreclame is een krachtig hulpmiddel om je bedrijf 24/7 in de spotlight te zetten. Het gebruik van lichtbakken, LED-verlichting en neonreclame biedt ongeëvenaarde mogelijkheden voor creativiteit en impact. Deze moderne en dynamische vormen van reclame garanderen een hoge zichtbaarheid, zelfs vanaf een afstand, en zijn heel effectief in het aantrekken van passanten. Combineer het met grote prints of bestickering voor een nog groter effect.

Lichtbakken: buiten en binnen

Reclame maken via een lichtbak zorgt altijd voor een heel tof en levendig resultaat. Geschikt voor beurzen en evenementen, maar evengoed aan je gevel op in je zaak. Wil je een tropische sfeer creëren, of gewoon een heel sterke visuele impact maken? Plaats een lichtbak in je zaak met toffe print. Die print kan je trouwens heel makkelijk laten wisselen, zo kan je bijvoorbeeld ieder half jaar je uitstraling aanpassen aan een heel betaalbare prijs.

Als blikvanger zijn lichtbakken perfect om je merkboodschap te versterken en een langdurige indruk te maken op je doelgroep.

Soorten gevelreclame

Gevelreclame is een veelzijdige manier om je bedrijf te promoten en je merkidentiteit te benadrukken. Van traditionele reclameborden tot innovatieve spanborden, gevelreclame biedt een breed scala aan mogelijkheden voor elke stijl en budget.

  1. Reclameborden en-panelen zijn perfect voor het tonen van groot formaat prints en bieden een duurzame en opvallende manier om je merk te presenteren.
  2. Spanborden bieden een moderne en strakke look, ideaal voor het uitlichten van je merk met groot formaat prints in een eigentijds jasje.
  3. Raambelettering en bestickering zijn subtiele, maar effectieve manieren om je gevel te personaliseren en je boodschap direct aan je klanten te communiceren.
  4. Muurstickers en gevelbelettering zijn uitstekende opties voor het creëren van een unieke en opvallende look, perfect voor het versterken van je merk en het vertellen van je verhaal.

Werken samen met Image4u

Ben je klaar om jouw bedrijf te laten opvallen met professionele licht- en gevelreclame? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen om jouw merk te laten schitteren in het straatbeeld.

achieving our goals

how we get the job done

Doelgroep:

Zorg ervoor dat de boodschap op de lichtreclame aansluit bij de doelgroep die je wilt bereiken. Denk na over wat de doelgroep interesseert en waar ze zich bevinden, zodat je de lichtreclame op de juiste locatie kunt plaatsen.

Uniek en opvallend:

Maak de lichtreclame uniek en opvallend, zodat het de aandacht trekt van de doelgroep. Gebruik kleuren, afbeeldingen en lettertypen die passen bij de boodschap en bij de huisstijl van het bedrijf.

Consistentie:

Zorg voor consistentie in het gebruik van kleuren, lettertypen, lay-out en afbeeldingen. Dit zorgt voor een professionele uitstraling en helpt om de boodschap te versterken.

Call-to-action:

Voeg een call-to-action toe aan de lichtreclame, zodat de doelgroep weet wat ze moeten doen na het zien van de lichtreclame. Denk aan het bezoeken van een website, het bellen van een telefoonnummer of het bezoeken van een locatie.

Kwaliteit:

Kies voor hoogwaardige materialen en laat de lichtreclame door professionals maken. Dit zorgt niet alleen voor een betere uitstraling, maar verhoogt ook de duurzaamheid van de lichtreclame.

Plaatsing:

Plaats de lichtreclame op een strategische locatie, waar het goed zichtbaar is voor de doelgroep. Denk aan de hoogte, afstand en de hoek waarin de lichtreclame wordt geplaatst.

INSPIRATIE beelden

onze klanten