Image4u

Voertuig reclame/ Carwrap

carwrapping
Ga met je merk de baan op

Bestickering auto’s, bestelwagens en andere voertuigen

Je auto of bestelwagen bestickeren: rijdende reclame is een kunst waar we ons bij Image4u graag op toeleggen. Onze passie voor bestickering tovert jouw wagen om tot een mobiel visitekaartje dat indruk maakt, waar je ook gaat of (stil) staat. Van strakke, subtiele logo’s tot volledige carwraps. Het is maar wat je zoekt.

Wij bieden je oplossingen op maat en binnen budget. Jouw ideeën tot leven brengen, is ons doel. Maak van je voertuig een opvallend reclamebord dat jouw boodschap in stijl overbrengt. 

Waar ben je naar op zoek?

  1. Bestelwagens
  2. Vrachtwagens
  3. Prijs van een carwrap
  4. Verschillende opties
  5. Waarom kiezen Image4u?

Bestelwagens bestickeren

De bestickering van bestelwagens is een essentieel onderdeel van effectieve buitenreclame. Of je nu kiest voor een volledige wrap, elegante belettering of impactvolle magneetstickers, bij Image4u zorgen we ervoor dat jouw bestelwagen opvalt in het straatbeeld.

We begrijpen dat elke bestelwagen uniek is en bieden daarom op maat gemaakte oplossingen die passen bij jouw specifieke behoeften. Van camionettes tot grotere bedrijfsvoertuigen, bestickering verandert elk voertuig in een mobiel reclamepaneel. Perfect voor het verhogen van jouw naamsbekendheid en het aantrekken van nieuwe klanten.

Belettering oplegger

Vrachtwagens: groot in formaat, groot in impact

Een vrachtwagen is een gigantisch groot leeg canvas. Groots qua opzet, maar ook qua uitdaging. Gelukkig houden we van dergelijke projecten en zijn we van geen kleintje vervaard. Een vrachtwagen bestickeren biedt meer dan voldoende ruimte voor een creatief en opvallend ontwerp dat jouw merk op de baan laat schitteren.

Heb je zelf een idee of heb je liever dat wij met een voorstel komen? Geen probleem! Er rijden vandaag veel te veel lelijke camions rond, dus wij staan te popelen om de wereld vrachtwagen per vrachtwagen mooier te maken.

Prijs van een carwrap

Kies voor Image4u voor een carwrap die niet alleen indruk maakt, maar ook binnen je budget past. Elke carwrap is uniek en afhankelijk van jouw specifieke vraag. Daarom krijg je een transparante offerte op maat aan. Of je nu een bestaand ontwerp wilt gebruiken of een gloednieuw design op maat wenst, na jouw goedkeuring brengen we jouw visie tot leven.

Zin in een p(l)akkend succes?

Ontwerp stickers
Ontwerp wagen stickers

Verschillende soorten voertuigreclame​

Samengevat: je hebt veel mogelijkheden! Voertuigbelettering biedt je namelijk een scala aan opties, van subtiele en minimalistische stijlen tot creatieve en volledige wraps. Wil je graag meer informatie, hier heb je een overzicht:

  1. Subtiele belettering zorgt voor een professionele uitstraling met essentiële informatie.
  2. Grote belettering, bijvoorbeeld met opvallende logo’s, voor directe herkenbaarheid.
  3. Creatieve belettering biedt unieke en artistieke ontwerpen.
  4. Halve wraps combineren gedetailleerde ontwerpen met zichtbaarheid van de originele lak.
  5. Fullwraps transformeren voertuigen in opvallende, rijdende kunstwerken.

Waarom je voertuig laten bestickeren door Image4u?

Bij Image4u combineren we onze expertise met hoogwaardige materialen. Zo creëren we voertuigbelettering die jouw merk optimaal vertegenwoordigt én langdurig mooi blijft. We zetten bewust in op kwaliteit, niet kwantiteit.

Wat denk je, samenwerken?

Auto belettering Gent

INSPIRATIE beelden

onze klanten